BLOG

Welkom op mijn blog ! 
Dit is de meest actieve pagina van mijn website. Soms bruis ik van energie om mijn gedachten of gevoelens over een bepaald onderwerp met jullie te delen. En dat is nu precies wat ik hier ga doen. 
Je zou het ook een soort dagboek kunnen noemen. Waar ik mijn gedachten gevoelens over iets deel, waar ik kan vertellen wat ik beleefd heb of hoe ik iets ervaren heb, waar ik mijn dromen kwijt kan, waar ik kan jullie kan vertellen over de keren in mijn leven waar ik viel en opstond, wie mijn inspiratie is en naarwie ik opkijk, vragen beantwoorden en nog zoveel meer. 

 

Zomervakantie !!
Dat betekent natuurlijk weer een zomer vol plezier, vrienden, paardjes.
De ideale mix ? BE THE LIGHT CAMP !
Wat beleefden we weer een zalige week, hierover kan je meer lezen in deze blog. Onder elke dag komt er elke week een nieuwe video en deze blog eindigen, doen we met een aftermovie.
...

ZOMERVAKANTIE ! Dat betekent weer heel veel tijd doorbrengen met de paardjes (en ook wat centjes verdienen natuurlijk !). Ik droomde er al jaren van eens monitor te zijn op kamp in plaats van een deelnemer. Daarom wou ik deze zomer beginnen bij het hippisch centrum Sport Vlaanderen Waregem. Daar kan je daar pas tewerk gesteld worden als je minimaal...

In het jaar 2017 ging ik last-minute op kamp bij Lisanne Bouwmeester. Je kent haar ongetwijfeld wel van Belgiums Got Talent waar ze een show gaf die een eerbetoon naar haar overleden vriend als boodschap had. Ze wou het verwerkingsproces laten zien die zij en Diëgo samen hebben gehad. Ik ben na een zware periode bij Lisanne terchtgekomen en veel...