SPONSORS

Maak kennis met deze 2 leuke bedrijven !

Ellen Sonck Photography

Ellen Sonck is een gediplomeerde fotografe in bijberoep. Ze is niet alleen heel sociaal en vriendelijk, ze is ook heel vindingrijk. Samen komen we altijd tot creatieve ideetjes voor nieuwe shoots en spectaculaire foto's. Het stopt dan ook niet bij enkel je foto's van de shoot. Zo is er ook de mogelijkheid om een canvas, muismatje, poster en nog zoveel meer na te bestellen van je favoriete foto('s). 

Binnenkort komen er ook paardendekens en kledij met het logo.

Bovenstaande foto is er uiteraard eentje getrokken door haar. Het kleed kan je bij Ellen huren voor jouw shoot door Ellen Sonck Photography

Wil je ook zo'n dromerige foto's?  Dan kan je via onderstaande linken meer informatie vinden en contact opnemen.

Facebook: https://www.facebook.com/EllenSonckPhotography/ 

Instagram: https://www.instagram.com/ellensphotography/

Website: https://www.ellensphotography.be/nl


Samenwerking tussen sponsors:

Ik heb dan nog eens het geluk dat we alle 3 kunnen samenwerken en iets voor elkaar betekenen. Zo levert Freespirit Horse Art mij een leuke set die past bij de kledij die Ellen Sonck Photography verhuurt voor shoots. Met die kledij&de bijpassende set, maakt Ellen Sonck foto's voor in haar portfolio van mij en de pony's met de producten. De foto's post ik vervolgens op mijn pagina, die maken wat reclame voor beide mijn sponsors. Het resultaat: Ik heb superleuke foto's en een prachtige set bij in mijn collectie, Ellen Sonck Photography heeft weer leuke plaatjes voor in haar portfolio en Freespirit Horse Art heeft ook leuke foto's om hun producten mee te promoten. En door de posts op sociale netwerken maken we allemaal reclame voor elkaar. 

Foto gesponsord door Ellen Sonck Photography

Touwhalster gesponsord door Freespirit Horse Art 

Freespirit Horse Art

Freespirit Horse Art is een bedrijf die handgemaakte touwproducten verkoopt van uitstekende kwaliteit. Ze verkopen touwhalsters, touwteugels, necropes&nekringen, sidepull-halsters, leadropes, en nog zoveel meer. Dat kan je allemaal laten personaliseren of gewoonweg 'the magic touch' laten toevoegen door een dromenvanger, lederen naamlabel, clips, bijpassend armbandje bij jouw product(en), bij jouw bestelling te vragen. Ook voor aan je sleutelbos kan je een minihalstertje bestellen of zelfs leuke touwproducten voor je hond. Freespirit Horse Art levert ons steeds mooie setjes voor de shoots van Ellen Sonck Photography, een show of voor de vlogs (NIEUW!!). 

Binnenkort kunnen wij ook showen met kledij en paardendekens of dergelijke met het logo.

Op bovenstaande foto draagt mijn pony natuurlijk een set van Freespirit Horse Art. Deze foto werd genomen door Ellen Sonck PhotographyHet kleed en de hoorn kan je bij Ellen huren voor jouw shoot door Ellen Sonck Photography.

Verdient jouw paard het ook om zo te stralen in een prachtige set? Dan kan je ook hier via onderstaande linken meer informatie vinden en jouw bestelling plaatsen.

Facebook: https://www.facebook.com/Freespirithorseart/

Instagram: https://www.instagram.com/freespirithorseart/

Website: https://freespirithorseart.com